AFLĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ

Căutăm grădinițe și școli care au nevoie de renovări.

Proiectul e bazat pe un mecanism simplu: în perioada mai – septembrie 2016 patru dintre produsele noastre intră în campanie. Astfel, la fiecare sac de Primus ExtraFlex sau Primus Glet de Interior vândut, punem deoparte 1 leu și la fiecare sac de Primus MacroGranular Alb și la fiecare găleata de Primus Multicolor Antibacterian vândute, punem deoparte 0.5 lei, care ajung direct în Fondul pentru Comunitate și mai departe în renovări.
Totul este local – banii strânși într-un anume județ, se duc la renovarea unei clădiri din același județ. Deci, acei membri ai comunității care folosesc materialele noastre de construcție ajută la recondinționarea unei instituții la care, poate, învață și copiii lor. În toamnă, pornim renovările, care se fac exclusiv cu voluntari.

Criterii de alegere a clădirilor din 2016

1.

Numărul de voturi obținut în aplicație

Din momentul în care înscrierea este validată și apare în aplicație, oricine o poate o vota. La finalul campaniei noastre, primele 37 de clădiri analizate vor fi cele care au cele mai multe voturi în aplicație.

2.

Una pe județ

Din experiența de până acum, se strâng fonduri pentru renovarea unei singure clădiri per județ. Astfel, dacă sunt înscrise mai multe clădiri din același județ, în program va intra cea care respectă toate criterile noastre și are cele mai multe voturi în aplicație.


Pentru 6 județe există deja clădiri alese, care au fost înscrise în program de anul trecut și reportate, din varii motive, pentru anul acesta: Vaslui, Botoșani, Caraș Severin, Harghita, Tulcea, Deva. Dacă știți o clădire din aceste județe, o puteți înscrie totuși în aplicație, are șanse să intre în renovările din 2017 sau în alte dintre campaniile noastre sociale. Detalii mai jos.

3.

Proximitatea față de un magazin Dedeman

În alegerea unei clădiri care va intra în renovare, ținem cont și dacă aceasta se află într-un județ în care se află un magazin Dedeman.

4.

Evaluarea echipei Patru Mâini

În momentul în care alegem clădirile, echipele noastre le vor vizita pe fiecare în parte ca să stabilească cum și cât putem ajuta.

Ce fac dacă clădirea pe care vreau să o înscriu în aplicație nu respectă unul sau mai multe criterii?

O poți înscrie oricum, există șanse mari să intre în programele de renovări din anii următori sau în alt program de-al nostru.

Renovăm din 2013

 

În ultimii ani, am renovat cu ajutorul celor care ne cumpără produsele 87 de școli, grădinițe și spitale de copii, am ajutat 75 de grădinițe cu rechizite și am făcut fericiți 4000 de micuți în perioada sărbătorilor.

0
Voturi
Acumulate
0
Clădiri
Înscrise
0
Voluntari
Înscrişi